Cronjob instellen via DirectAdmin

1. Login bij Directadmin
2. Bij de header 'Advanced Features' klikt u op: Cronjobs
3. Hier heeft u de keuze uit: Minute, Hour, Day of Month, Month en Day of Week

In het Command gedeelte voert u het gewenste commando uit dit kan zijn:
een pagina aanroepen , dit doet u met:   /usr/local/bin/wget
een PHP script uitvoeren , dit doet u met:  /usr/local/bin/php -q

Voorbeeld:
minute - 10
hour - 30
day of month - 1
month - *
day of week - *
Command:  /usr/local/bin/php -q /home/user/domains/site.com/public_html/script.php

Hiermee wordt het bestand script.php iedere 1e van de maand om 10:30 uitgevoerd ,  ongeacht de maand of dag van de week.