Domeinnaam koppelen aan Webhosting pakket

U heeft een domeinnaam gekocht en wil hier graag een website op plaatsen en een bijbehorende emailadres voor maken.
U kunt dit doen via de volgende acties, u heeft wel een webhostingpakket nodig deze kunt u bestellen via onze webhosting pagina

Domein toevoegen binnen Directadmin

Onze eerst stap met het koppelen van het domein aan het hosting pakket, is het toevoegen van het domein binnen DirectAdmin. Dit doen we in DirectAdmin via het menu "Domain setup" welke je links bovenaan in DirectAdmin vind.

Als je geklikt hebt op Domain setup, kom je op een pagina waar je het linkje "Add another domain" ziet staan links bovenaan. Hier klik je weer op.

Zodra je hier op geklikt hebt, voer je de domeinnaam in die je eerder geregistreerd en dus gekocht hebt. De rest kun je eigenlijk in elk geval zo laten staan, tenzij je zelf weet wat je veranderd. Daarna klik je op create waarna de domeinnaam netjes toegevoegd is binnen jouw eigen hosting pakket.