Outlook 2016 instellen met IMAP

1. Open uw Outlook en ga vervolgens links boven in naar bestand.

2. Open "Accountinstellingen"

3. Klik op "Nieuw"

4. Voer de gegevens in die u heeft gebruikt bij het aanmaken van een email adres in DirectAdmin en klik op "Volgende"

4. U krijgt nu een waarschuwing of u serverinstellingen wilt laten configureren klik op "Toestaan"

5. U krijgt nu de melding "Uw IMAP e-mailaccount is geconfigureerd" alles is nu klaar voor gebruik.

6. Druk op "voltooien" uw email account is nu klaar voor gebruik.